dijous, 31 de gener de 2013

Dia de la Pau

Hola companys i companyes!

Dimecres vam celebrar el dia de la pau i ací us deixem unes fotografies perquè els pares i les pares i tots aquelles persones que vulguen veure què hem fet, pugen fer-ho aquí al bloc. 

Hem de recordar que el Dia de la Pau, encara que s'hi celebre més aquests dies, és TOTS ELS DIES DE L'ANY i que hem de respectar-nos, ajudarn-nos i no fer mal a ningú mai.Recordeu que el divendres hem de cantar la cançó de ningú no comprén ningú de La trinca. Punjeu l'enllaç per poder escoltar-la.

NINGÚ NO COMPRÉN NINGÚ


PREMI AL BON COMPORTAMENT I A L'ESFORÇ

A més, per si els vostres pares no ho saben hem iniciat un guía de seguiment que tindrà premi a l'esforç i premi al bon comportament. 
Tots els dies, si els i les alumnes realitzen la feina i és comporten bé, tindra'n un gomet verd en cadascuna de les guies de seguiment. En cas contrari, obtindra'n un gomet roig. Els i les que aconseguisquen un gomet verd tots els dies de la setmana, obtindra'n una estrela a la setmana i ens posarem molt contentes, i també les mares i els pares. A final de curs, obtindra'n una molt bona recompensa!!

ÁNIM que tots hem d'aconseguir les estreles de totes les setmanes. 

Besets :)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada